Speakerröster

Sveriges bästa speakerröster

Speakerröster är en bärande del i många sorters produktioner. Att välja rätt röst är därför viktigt för att ge önskad känsla, vare sig ditt projekt handlar om radioreklam, TV-reklam, informationsfilm, presentation eller e-learning.

Sveriges bästa speakerröster

Jag har samlat landets ledande speakerröster och röstskådespelare i ett stort röstarkiv. Här hittar du många röster med erfarenhet från radio, TV, film, m.m. Du kan vara säker på att rösten du väljer är van vid att arbeta framför mikrofonen. En bra speakerröst läser inte, han eller hon agerar och ger liv åt texten genom att berätta, med rätt tonalitet och engagemang. Röstarkivet innehåller främst röster som talar svenska, men det finns även många duktiga röster på andra språk. Och saknar du ett språk är det bara att höra av dig, jag har ett omfattande nätverk där vi säkert kan hitta rösten du söker.

Röstarkiv

Svenska

Kvinnor

Män

Skånska

Kvinnor

Män

Engelska

Kvinnor

Män

Danska

Kvinnor

Män

Norska

Kvinnor

Män

Finska

Kvinnor

Män

Studiokvalitet på inspelningen

Rösterna spelas vanligen in i min egen studio, för att garantera hög ljudkvalitet. Jag går personligen igenom manus med speakerrösten och ser till att eventuella oklarheter kring uttal, betoningar och tonalitet klargörs. Under inspelningen regisserar jag rösten och korrigerar eventuella felläsningar. I de fall inspelningen sker i annan studio kvalitetsgranskas ljudet, samt bearbetas, för att säkerställa att det uppfyller kraven. Jag säkerställer att ljudet som levereras låter bra – denna garanti får du inte i anonyma röstbanker online.

Artiklar

4 tips för att välja rätt speakerröst